Masaj

Masaj de Relaxare

Masajul de relaxare este cel mai popular masaj adaptat nevoilor corpului dumneavoastră care ajută la eliminarea toxinelor din corpul uman, intensifică circulaţia sanguină şi limfatică, furnizează organismului mai mult oxigen şi substanţe nutritive în ţesuturi şi în organele vitale.

Masajul de relaxare are si efecte terapeutice, deoarece poate sa previna anumite afectiuni sau sa amelioreze starea de sanatate generala. Masajul de relaxare elimina durerile de spate, previne insomnia, reduce constipatia, creste imunitatea si ajuta sistemul respirator.

Masaj anticelulitic

Beneficiile masajului anticelulitic

  • Celulita si vergeturile sunt diminuate considerabil, uneori eliminate
  • Se reduce tesutul adipos al zonei masate
  • Circumferinta corporala se micsoreaza
  • Pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea
  • Musculatura zonei masate se tonifica, la fel si articulatiile si ligamentele
  • Circulatia sangvina si cea limfatica sunt stimulate
  • Tranzitul intestinal si metabolismul se imbunatatesc
  • Organismul se detoxifica

Masaj Reflexoterapie

Principiul pe care se bazeaza reflexoterapia este simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe este afectat de o boala, punctul sau reflex semnaleaza problema – in zona respectiva se depun toxine care pot fi inlaturate prin masaj.Circulatia sangelui va redeveni normala, iar organul afectat va fi din nou sanatos. Punctele reflexe sunt cel mai bine definite la nivelul mainilor si picioarelor.

Trebuie sa te avertizam ca primele sedinte de reflexoterapie sunt cam dureroase, exista chiar momente cand masajul ti se va parea de nesuportat.

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic urmareste sa stimuleze procesele de vindecare  si  sa imbunatateasca capacitatea functionala si motorie a organismului, inlesnind recuperarea in urmatoarele afectiuni: contracturi si intinderi, dureri ale spatelui, afectiuni reumatismale , mobilitate redusa a articulatiilor, dureri de cap si oboseala.

Spre deosebire de masajul de relaxare, masajul terapeutic este o metoda de tratare musculo scheletala, adresandu-se afectiunilor cronice  in care durerea muschilor sau articulatiilor  impiedica buna functionare a organismului.

Call Now Button